Diskont Mlekare Šabac već 20 godina u vašem komšiluku

Diskont Mlekare Šabac obeležava 20 godina od otvaranja, a naše komšije kao i sve potrošače posebno smo obradovali ovog petka poklonima iznenađenja.

20. rođendan diskonta Mlekare Šabac

Poznat ukus mleka i prepoznatljivih mlečnih proizvoda kao što su Sirko i A la Kajmak, Mlekara Šabac donosi na police diskonta ali i 15 svetskih tržišta od Azije preko Evrope do Amerike. Njihov kvalitet počiva na mleku sa domaćih farmi, sada već tradicionalnim recepturama, a uz primenu najviših standarda u proizvodnji hrane i nove ambalaže, kupcima smo pružili još bolje iskustvo.

Ovim povodom sa vama delimo i jedan recept kako biste iznenadili svoje ukućane ukusnim obrokom.

Rolnice od patlidžana punjene A la kajmakom, suvim paradajzom i bosiljkom

Sastojci:   1 veći patlidžan, maslinovo ulje, 200 ml A la kajmaka, suvi paradajz. Bešamel: 100 ml neutralne pavlake, prstohvat bibera, prstohvat muskatnog oraščića, so, šaka parmezana.  Priprema:   Korak 1 – Patlidžan isecite na šnite i poslažite ih po plehu. Poprskajte sve maslinovim uljem, posolite, pobiberite i stavite u rernu na 200°C, na 15 minuta. Korak 2 – A la kajmak dobro umutite i premažite svaku šnitu. Dodajte po jedan suvi paradajz i list bosiljka, a zatim urolajte u rolnicu i poređajte po tiganju koji ste prethodno podmazali. Korak 3 – U zagrejanu neutralnu pavlaku sipajte A la kajmak i sjedinite masu. Dodajte muskatni orah, biber i sos prelijte preko rolnica. Korak 4 – Sve pospite šakom parmezana i pecite 15 min na 200°C.