Dragan Nikolić napustio Pokret Zapadna Srbija

„Kao jedan od osnivača Pokreta “Zapadna Srbija” i neko ko je uvek davao pun doprinos realizaciji ideja i načela ove organizacije, i sa vidnim rezultatima u svom radu, obaveštavam javnost da od danas 15.09.2020. godine prestaje moje članstvo u ovom pokretu“, saopštio je Dragan Nikolić, član Gradskog veća Grada Šapca.

On u saopštenju za javnost navodi i da je povod za ovaj čin poznat i jasan svim građanima, a to su razgovori i dogovori Pokreta Zapadna Srbija sa Srpskom naprednom strankom.

„Posle godina borbe za demokratiju, slobodu, uvođenje sistema u rad lokalne samouprave, poboljšanje kvaliteta života naših sugrađana u svim oblastima apsurdno je da Pokret “Zapadna Srbija” pravi dogovore i koaliciju sa onima koji zastupaju politiku potpuno suprotnu ovoj. Osnovni motiv za donošenje ovakve odluke je jasno izražena volja birača koji su podržali Pokret “Zapadna Srbija” na izborima i čija želja izražena kroz podršku našoj listi sigurno nije bila ovakva postizborna koalicija“, napominje Nikolić.