MUP: Zaplena narkotika i municije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivične prijave protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Šapca i tridesetjednogodišnjeg muškarca iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija tridesetšestogodišnjaka pronašla 10 paketića sa oko osam grama amfetamina. U njegovom stanu zatečen je i tridesetjednogodišnjak kod koga je nađen paketić sa manjom količinom amfetamina.

Droga i oružje u Badovincima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bogatiću, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, podneli su krivičnu prijavu protiv šezdesetsedmogodišnjeg muškarca iz Badovinaca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, policijski službenici pronašli su teglu sa 376,4 grama marihuane i 35 metaka različitog kalibra.