Zapadna Srbija i SNS ozvaničili koaliciju

Saopštenje za javnost:

„Predstavnici liste “Jelena Milošević-Novi tim za Šabac” pokreta Zapadna Srbija i liste “Za našu decu-Aleksandar Vučić” Srpske napredne stranke potpisali su danas, 29.09.2020. memorandum o zajedničkoj saradnji“, navodi se u saopštenju Pokreta.

„Sa predstavnicima Srpske napredne stranke postignut je dogovor o postizbornoj koaliciji ove dve političke opcije, koje će raditi na ostvarenju jasno definisanih zajedničkih programskih ciljeva u cilju unapređenja života svih svojih sugrađana.
Zapadna Srbija će kao deo stabilne skupštinske većine biti u prilici da realizuje svoj program i tako nastavi svoju doslednu politiku koncentrisanu isključivo na razvoj grada Šapca i opravdati načela kojima se vodila od svog osnivanja.
Trećeg oktobra na pet biračkih mesta na kojima se ponavljaju lokalni izbori, čvrsto verujemo u podršku naših sugrađana i konačno okončanje izbornog procesa kako bi nova koalicija nastavila rad u interesu svih građana koji su u prethodna dva kruga jasno iskazali svoju volju koja treba i mora biti ispoštovana“, smatraju u Pokretu Zapadna Srbija.