Mačvini omladinci stasali za prvi tim

Fudbalski klub Mačva potpisao je profesionalne ugovore sa četvoricom igrača iz svoje omladinske škole. Profesionalne ugovore sa klubom potpisali su: Mladen Samurović (2002, štoper), Slobodan Sladojević (2002, štoper), Vladimir Jovanović (2002, desni bek) i Ognjen Ristanović (2002, vezni igrač).

Predsednik Upravnog odbora kluba Dragojlo Lazić, istakao je da je ovo vrlo bitan momenat za FK Mačva.

„Ovo je nastavak klupske prakse da se oslanja na sopstvene kadrove i oni predstavljaju budućnost kluba. Mačva se uvek oslanjala i bila uvek najjača kad se oslanjala na svoje kadrove. U prethodnom periodu svoje profesionalne ugovore su potpisali Branislav Knežević, Trimanović, Ognjen Mijailović i Filip Samurović, danas su ugovore potpisali još četvorica i to će sigurno da dovede konsolidaciji kluba u narednom periodu.“

Direktor Omladinske škole Mačve Nikola Jelikić ističe kvalitetan rad u školi, kojim su iznedrili igrače koji su potpisali profesionalne ugovore.

„Omladinska škola je ponosna na ove momke što su se odlučili da svoju budućnost vežu za svoj klub. Od njih tek očekujemo da se pokažu u pravom svetlu i uvek će od nas imati punu podršku. Zahvaljujem se svim zaposlenima u omladinskoj školi koji su zajedničkim radom doveli ove momke do profesionalnih ugovora“, poručio je Jelikić.

Foto i tekst: FK Mačva