Na izbore sa dobrim ljudima

Gradskoj izbornoj komisiji danas su predati potpisi podrške izbornoj listi „Metla 2020 – Za opstanak – Jače od bojkota – Srđan Mitrašinović“. Lista je usvojena pod rednim brojem 9.

„Želim da se zahvalim svim sugrađanima koji su svojim potpisom dali podršku za kandidaturu, za predstojeće lokane izbore. Kao jedan od mlađih političkih aktera, uspeli smo da prikupimo oko 2.200 potpisa i bićemo jedan od četiri učesnika na izborima koji će imati svih 69 kandidata za lokalni parlament. Mi akcenat ne stavljamo na jednog čoveka – lidera nego na dobre ljude, i upravo su oni kao kandidati naša najveća snaga. Svaki od njih, svojim imenom i prezimenom je garant svojim komšijama i ljudima sa kojima dele svakodnevicu, da ćemo ono što je naš predizborni plan sa sigurnošću realizovati kada nam sugrađani daju poverenje u narednom četvorogodišnjem ciklusu“, istakao je nosilac liste Srđan Mitrašinović.

Prvi na listi Božidar Katić istakao je da je važno birati ljude, a ne političke stranke. On je naveo da su četiri stuba politike ove koalicije: porodica, obrazovanje, poljoprivreda i tradicija.

„Ono o čemu ćemo mi pričati u ovoj kampanji jesu rezultati rada koje smo ostvarili u prethodnom periodu. Nećemo pričati protiv čega smo nego o onome za šta mi jesmo i za šta se zalažemo. Četiri osnovna stuba na koje se naslanja naša politika i na kojima bi trebala da se naslanja i politika ovog grada su – porodica kao temelj društva i kao uslov našeg opstanka, obrazovanje kao jedini način da se izađe iz siromaštva, poljoprivreda kao naša jedina razvojna šansa i tradicija koja predstavlja duh i kamen temeljac na kom možemo uspešno da gradimo svoju budućnost“, rekao je Katić.

Lista „Metla 2020 – Za opstanak – Jače od bojkota – Srđan Mitrašinović“ će biti pod rednim brojem 9.