Obaveštenje Opšte bolnice Šabac

Ovog momenta svi moramo da budemo tim. Nadamo se da će tako i biti, navodi se u obaveštenju koje je izdala Opšta bolnica Laza K. Lazarević u Šapcu.

„Mi u Opštoj bolnici ne želimo nikakve rasprave, već samo podršku, jer imamo ogromnu želju i volju da ovu bitku dobijemo zajedno. Situacija u našoj ustanovi  je potpuno kontrolisana i sve službe rade sa optimumom kapaciteta, imamo dovoljno svih potrebnih resursa kako ljudskih, tako i materijalnih. Očekivano je da u vreme ovako teške epidemije bude i zaraženih zdravstvenih radnika. Oni su vojnici na prvoj borbenoj liniji u ratu protiv neprijatelja koji se zove COVID19-  korona virus. Zato su oni danas heroji. Napominjemo da od subote do danas nisu zabeleženi slučajevi novoobolelih. Mi u Opštoj bolnici se svakodnevno suočavamo sa nizom problema ali ih u hodu uspešno rešavamo. Nama je ovog momenta prioritet da lečimo i da budemo hrabri i profesionalni.

Zato građani Šapca budite ono što jeste, dostojni situacije u kojoj se nalazimo, verujte u zdravstveni sistem i zajedno sa nama izdržite dok sve ovo ne bude iza nas“, navodi se u obaveštenju.

Tekst i foto: Opšta bolnica Šabac